Magic Span - Bútorok tervezése és kivitelezése Egyedi Méretben

Magic Span Bt.
Telefon: +36 (70) 542-55-09
E-mail: info@magicbutor.hu

Bútoraink sajátosságai

A bútorok általános jellemzői:

Maximális térkihasználás

Egyedi bútoraink, a megrendelők igényeihez igazodva, az adott tér legjobb kihasználása mellett készülnek. Legyen az tetőtér, körpanorámás helység, mi garantáltan kitöltjük a teret.

Funkcionalitás

A szekrénybelső tervezésénél, figyelembe vesszük a használati dolgok méretét, sajátos tulajdonságait. Szekrényeink egyedi méretre és egyedi belső elrendezéssel készülnek.

Variabilitás, Design

Megrendelőink szabadon kísérletezhetnek a színekkel, az anyagokkal és a belső tér elrendezésével. Izgalmas hatást lehet elérni a különféle anyagok, színes üveg, bútorlap, homokfúvott üveg, krómozott anyagok, inox kiegészítők, márvány és gránit anyagok egy felületen való szerepeltetésével is.

Erre jelentős teret adnak a patikai officinák és a szépségszalonok, de lakossági megrendelések területén is kivételes eredményt lehet elérni vele, különös tekintettel a konyhabútorokra.

Bőséges szín és anyagválaszték

A szolgáltatásaink, anyagválaszték menüpontban részleteztük, számszerűsítettük anyagválasztékunk sokszínűségét. A számtalan formának, színnek és mintának, és a mi szakmai tapasztalatunknak köszönhetően garantáltan egyedivé varázsoljuk bútorát.

Gyógyszertári berendezés sajátos jellemzői:

A patikai bútorzatok kialakításánál a berendezésnek, az általános jellemzőkön túlmenően, nem pusztán a tulajdonos igényeinek kell megfelelni, hanem hivatali szabványoknak is.

Mind az Officinák mind a Laborok és egyéb háttérbútorzatok kialakítása az ÁNTSZ szabványainak megfelelőek.

A tanácsadói helység, az átadó átvételi helység, konyha, mosókonyha, raktár, tisztítószer raktár kialakítása, ezen túlmenően a labor bútorok, különösképpen a táraasztal, a keresztes szekrények, szignatúratartó, illetve vényező, stang edénytartó megfelelnek a szabvány szerinti kivitelezésnek.

A szabályok betartása mellett, az officina berendezésénél, igyekszünk a legjobbat kihozni a patika alaprajzi adottságai kínálta lehetőségből. Figyelembe véve a betegforgalmat és az expediáló gyógyszerész kényelmes munkavégzését. Megfelelő összhangba hozzuk a praktikumot, az ergonómiai kialakítást az esztétikai megjelenéssel. Különös gondot fordítunk a számítógép, vonalkód olvasó, bankkártya terminál, pénztár fiók, hűtőgép stb. expediálási szokásoknak megfelelő elhelyezésére.

Emellett fő szempont hogy a helység leginkább betegközpontú szemléletet tükrözzön. A különböző termékcsoportok (OTC, gyógyhatású készítmények, dermokozmetikumok stb.) jól látható helyen való kihelyezése, az elkülönített tanácsadó kialakítása. Mindebben törekedve a lehetséges legoptimálisabb helykihasználásra.

A praktikum és az ergonómiai kialakítás különösen fontos a laborok kivitelezésénél. A vényező, a szignatúratartó terén, valamint a két munkahelyes táraasztallal például sikerült egyedit alkotnunk, amely a visszajelzések szerint lényegesen használhatóbbá tette az eszközt. (Az erről készült kép a képgaléria menüpontban megtekinthető.)

Egyedi kiegészítésként a labor tartalmaz egy robbanásbiztos szekrényt, az iroda pedig tartalmaz egy minőségi biztonsági széfet, amely MABISZ tanúsítvánnyal ellátott és több Milliós összegre biztosított.

A minőségi alapanyagok megválasztásával biztosítjuk a nagy igénybevételnek kitett patikabútor, labor és vényező bútor, szekrény, fiók, táraasztal tartósságát.

Összegezve bármely speciális gyógyszertári eszközt igény szerint elkészítünk, illetve beszerzünk:

Magánrendelők, szalonok, üzlethelységek bútorzatának sajátos jellemzői:

Bútoraink általános jellemzője, a funkcionalitás, az esztétika és tartósság optimális összegzése mellett itt is szem előtt tartjuk az adott üzletág sajátosságából adódó speciális igényeket, előírásokat.

A magánrendelők kialakításánál maximálisan alkalmazkodunk az adott orvosi szakág, és az orvos, vagyis az Ön speciális igényéhez.

Szalonok, üzlethelységek esetében eddig mindig sikerült bútorainkkal egy plusz lendületet vinni az adott vállalat arculatába. Biztosan az Ön cégével is megtalálnánk a sikerhez vezető utat.

Felhasznált anyagok:

« Ugrás az oldal tetejére